Hodnocení obchodu

5,0 28 hodnocení
5
27x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KJ Avatar autora kriz josef | 30.3.2021
Spokojenost,da se s p.Koutnym lecos dohodnou,dobra spoluprace,doporucuji obchod,Kriz J.
Avatar autora | 28.3.2021
P Avatar autora Pavel | 24.2.2021
Děkuji, vše v pořádku. Měl jsem strach v jakém stavu kameny dorazí, ale jde vidět, že jste si dali s balením záležet. Moc chválím.
Avatar autora | 17.2.2021
E Avatar autora Evžen | 17.2.2021
J Avatar autora Jana | 5.2.2021
Naprostá spokojenost, krásné kameny za slušné ceny a rychlé vyřízení
J Avatar autora Jirka | 27.1.2021
Vstřícnost a rychlé odeslání, děkuji
Avatar autora | 16.12.2020
VK Avatar autora Vlastimil Korčák | 14.12.2020
Naprostá spokojenost! Pan Koutný je bezpochyby znalec a velmi rychle (o víkendu) zareagoval na dotaz ohledně selhání platby přes platební bránu. Kámen je nádherný a nesmírně mě těší, že lze nakupovat v obchodě, kde svou práci dělají rádi a pro lidi. Moc moc fandím a přeji spoustu spokojených zákazníků! Díky
JS Avatar autora Jiří Savinec | 7.12.2020
Maximální spokojenost, díky.
Avatar autora Lenka Černá | 13.11.2020
Kvalitní a krásné minerály za skvělou cenu. Moc ráda doporučuji a děkuji za dárek:)
TO Avatar autora Teťana Ostapčuk | 2.11.2020
Nakup v tomto obchode mne moc potesil - dostala jsem luxusne zabalene krystaly s nadhernym darkem navic. Dekuji a doporucuji.
M Avatar autora Martin | 20.10.2020
Nakupoval jsem zde poprvé a mile mne překvapilo rychlé vyřízení i odeslání objednávky. Dobře zabaleno. Vše v pořádku. Děkuji.
I Avatar autora Ivana | 28.9.2020
Moc hezké minerály, dobrá cena a dárek k tomu potěší.Jen to dodání je malinko delší.Objednávám i jinde kde nabízí dobírku v hotovosti, která je rychlejší. Ale chápu platbu předem-jistota vyzvednutí.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 30.9.2020
Dobrý den, Děkujeme za hodnocení :-) Dobírku nenabízím z důvodu pozdržení plateb třetími stranami ( někdy až 14 dní) což jistě chápete. Doprava se opravdu trochu zdržela a je to způsobeno tím, že toto není můj hlavní zdroj příjmů a kolikrát jsem velmi pracovně vytížen. Každopádně ještě jednou děkuji za hodnocení a budu se těšit na vaši další návštěvu :-) David Koutný
K Avatar autora Karel | 14.8.2020
Spolehlivé a dobře zabalené dodání
KK Avatar autora Karel Kleberc | 6.8.2020
MK Avatar autora Martina Kapciarova | 24.7.2020
KB Avatar autora Kamila Boumová | 22.7.2020
LK Avatar autora Ludek Klewar | 16.7.2020
Bylo to poprvé a jsem opravdu spokojen, těším se na dalsi
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 17.7.2020
Děkuji vám a i všem ostatním za hodnocení. Moc toho vážím :-) Přeji vám všem hezký den.
JL Avatar autora Jitka Landsmannová | 9.7.2020
Vše perfektní. Děkuji