Hodnocení obchodu

5,0 31 hodnocení
5
30x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
R Avatar autora Radim | 14.6.2021
Spokojenost, kvalita a normální ceny.
Avatar autora | 26.5.2021
ML Avatar autora Marie Lysenková | 26.5.2021
Všechno probíhalo k plné spokojenosti.
KJ Avatar autora kriz josef | 30.3.2021
Spokojenost,da se s p.Koutnym lecos dohodnou,dobra spoluprace,doporucuji obchod,Kriz J.
Avatar autora | 28.3.2021
P Avatar autora Pavel | 24.2.2021
Děkuji, vše v pořádku. Měl jsem strach v jakém stavu kameny dorazí, ale jde vidět, že jste si dali s balením záležet. Moc chválím.
Avatar autora | 17.2.2021
E Avatar autora Evžen | 17.2.2021
J Avatar autora Jana | 5.2.2021
Naprostá spokojenost, krásné kameny za slušné ceny a rychlé vyřízení
J Avatar autora Jirka | 27.1.2021
Vstřícnost a rychlé odeslání, děkuji
Avatar autora | 16.12.2020
VK Avatar autora Vlastimil Korčák | 14.12.2020
Naprostá spokojenost! Pan Koutný je bezpochyby znalec a velmi rychle (o víkendu) zareagoval na dotaz ohledně selhání platby přes platební bránu. Kámen je nádherný a nesmírně mě těší, že lze nakupovat v obchodě, kde svou práci dělají rádi a pro lidi. Moc moc fandím a přeji spoustu spokojených zákazníků! Díky
JS Avatar autora Jiří Savinec | 7.12.2020
Maximální spokojenost, díky.
Avatar autora Lenka Černá | 13.11.2020
Kvalitní a krásné minerály za skvělou cenu. Moc ráda doporučuji a děkuji za dárek:)
TO Avatar autora Teťana Ostapčuk | 2.11.2020
Nakup v tomto obchode mne moc potesil - dostala jsem luxusne zabalene krystaly s nadhernym darkem navic. Dekuji a doporucuji.
M Avatar autora Martin | 20.10.2020
Nakupoval jsem zde poprvé a mile mne překvapilo rychlé vyřízení i odeslání objednávky. Dobře zabaleno. Vše v pořádku. Děkuji.
I Avatar autora Ivana | 28.9.2020
Moc hezké minerály, dobrá cena a dárek k tomu potěší.Jen to dodání je malinko delší.Objednávám i jinde kde nabízí dobírku v hotovosti, která je rychlejší. Ale chápu platbu předem-jistota vyzvednutí.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 30.9.2020
Dobrý den, Děkujeme za hodnocení :-) Dobírku nenabízím z důvodu pozdržení plateb třetími stranami ( někdy až 14 dní) což jistě chápete. Doprava se opravdu trochu zdržela a je to způsobeno tím, že toto není můj hlavní zdroj příjmů a kolikrát jsem velmi pracovně vytížen. Každopádně ještě jednou děkuji za hodnocení a budu se těšit na vaši další návštěvu :-) David Koutný
K Avatar autora Karel | 14.8.2020
Spolehlivé a dobře zabalené dodání
KK Avatar autora Karel Kleberc | 6.8.2020
MK Avatar autora Martina Kapciarova | 24.7.2020

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení